Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Gutt som smiler

Om oss

Vi tar hensyn til hele pasienten, ikke bare tennene!

Vi har over 30 års erfaring med behandling av pasienter som har helseproblemer på grunn av sine tenner og kan tilby totalt metallfri tannbehandling, både når det gjelder fyllinger, kroner, broer og proteser. Lokalene er godt utstyrt for skånsom fjerning av amalgam og andre metaller og vi har også sterkt fokus på sanering av betennelser, både i tenner, kjever og tannkjøtt.

Både Pål Hermansen og Anne Sofie Fjeld har homeopatiutdannelse fra Norsk Akademi for Naturmedisin (NAN).

Hos oss møter du forståelse og interesse for komplementær/alternativ medisin, og vi har tid til å svare på dine spørsmål. Både Pål Hermansen og Anne Sofie Fjeld har homeopatiutdannelse fra Norsk Akademi for Naturmedisin (NAN). Pål Hermansen ble i 2015, som første tannlege, tildelt Brobryggerprisen av foreningen Fritt Helsevalg for sitt arbeid med å integrere tannhelse i det utvidede helsebegrepet. Han er også kjent som fotograf, kunstner og forfatter med hovedfelt natur og økologi.

Kontakt

Du finner oss i trivelige lokaler på gateplan i Helgesensgt. 21, ett kvartal nedenfor Birkelunden på beste Grünerløkka i Oslo. Her er det også lett tilgang for bevegelseshemmede pasienter.

Vi har oftest åpent 0800-1700, men avviker fra dette ved behov. Ring oss eller sen en e-post for timebestilling eller andre henvendelser

Vi som jobber her

Vårt team består i dag av 3 tannleger og 2 assistenter.

Pål Hermansen

Pål Hermansen

Tannlege
Hilde Hermansen

Hilde Hermansen

Tannlege
Akemi Vigen

Akemi Vigen

Tannlege
Anne Sofie Fjeld

Anne Sofie Fjeld

Assistent
Mette Flo

Mette Flo

Assistent